LOOMANS KEUKENS, AL RUIM 50 JAAR EEN BEGRIP IN EINDHOVEN

BOUWTECHNISCH
VERNUFT

De mooiste keukens zijn negen van de tien keer maatwerk keukens.

Dat heeft enerzijds te maken met de gebruikte materialen, maar ook met het inmeten, niet standaard afmetingen en dat ene muurtje wat eigenlijk weg moet… Helaas kan dat allemaal niet zomaar ongestraft.

Wanneer we na de ideeën-/schetsfase op bouwkundige vraagstukken stuiten, komt Loomans Keukens dan ook met onze gespecialiseerde adviseur kijken wat de mogelijkheden zijn. Dit kan betekenen dat er een compleet nieuw ontwerp op tafel komt.

Voor diverse werkzaamheden werkt Loomans Keukens samen met een aantal vaste vooraanstaande partijen. Deze specialisten zijn in het bezit van alle benodigde certificeringen en verzekeringen. Alles wordt opgeleverd om uw droomkeuken probleemloos te plaatsen.

Samen gaan wij elke uitdaging aan!

GRATIS
KEUKENBOEK

Eerst nog inspiratie opdoen? En wilt u zeker zijn dat u niets over het hoofd ziet bij de aanschaf van uw nieuwe keuken? Bestel dan hier ons GRATIS rijk geïllustreerde keukenhandboek met meer dan 80 pagina’s vol nuttige informatie, inspiratie, trends, tips én ons eigen keukenmerk selectiv®.

 

BEREKEN
UW KEUKENPRIJS

Het beste advies, een persoonlijk ontwerp en verregaande service zijn eigenschappen die onze dienstverlening wel beter, maar niet per definitie duurder maken.

Het bewijs? Bereken het gewoon zelf!


UW KEUKEN
SPECIAAL ZAAK

Wij bewijzen keer op keer dat een speciaalzaak echt niet duurder hoeft te zijn.

Het predicaat ‘Speciaalzaak’ betekent niet direct dat onze ondernemers duurder zijn dan een gewone keukenwinkel of formuleketen.

 

VUL UW GEGEVENS IN EN WIJ NEMEN SPOEDIG CONTACT MET U OP