LOOMANS KEUKENS, AL RUIM 50 JAAR EEN BEGRIP IN EINDHOVEN

ONZE DIENSTEN

OP Z'N LOOMANS

Bij Loomans Keukens stoppen we pas wanneer u écht tevreden bent.

We beginnen met een ongedwongen gesprek. Daaruit filteren wij uw voorkeuren. Vervolgens gaan we naar de tekentafel en starten we met ontwerpen. Onze ontwerpen zijn speels, creatief, sjiek, modern, landelijk of juist heel commercieel.

Het komt weleens voor dat het nodig is dat op basis van ons ontwerp er een aantal aanpassingen nodig zijn aan de ruimte waar de keuken moet komen. Deze aanpassingen komen ALTIJD ten goede van het resultaat. Wanneer de aanpassingen zijn gedaan wordt uw nieuwe keuken geplaatst en kan u gaan genieten van de keuken van uw keuze.

Loomans Keukens heeft eigen specialisten om deze werkzaamheden perfekt uit te voeren.

Uiteraard gelden op al onze werkzaamheden het keurmerk van Uw KeukenSpeciaalzaak!

ONTWERPEN
KEUKEN

BOUWKUNDIG
VOORWERK

PLAATSEN
KEUKEN

ZORGELOOS EEN KEUKEN KOPEN

Loomans Keukens is een persoonlijk familiebedrijf dat u op een ongedwongen manier ondersteunt om de keuken van uw dromen te ontwerpen én te installeren.

Wij zijn aangesloten bij de organisatie Uw KeukenSpeciaalzaak en dragen de service en garantie uit in een door hen speciaal ontwikkeld keurmerk.

Het keurmerk van Uw KeukenSpeciaalzaak geeft u de garantie van een goede aankoop. De showroom van Loomans Keukens wordt jaarlijks gekeurd op zes belangrijke punten. Alleen de meest betrouwbare keukenspeciaalzaken komen in aanmerking voor dit keurmerk. Iets waar u als klant van profiteert.

Samen zorgen we voor de beste oplossing!

VUL UW GEGEVENS IN EN WIJ NEMEN SPOEDIG CONTACT MET U OP