LOOMANS KEUKENS, AL RUIM 50 JAAR EEN BEGRIP IN EINDHOVEN

SAMENWERKEN AAN
HET GEWENSTE RESULTAAT

OP Z'N LOOMANS

Loomans Keukens is de gezelligste keukenspeciaalzaak van Brabant. Het is een echt familiebedrijf waarbij de passie voor keukens er met de paplepel ingegoten is.

Oprichter de heer Loomans heeft sinds een paar jaar het stokje overgedragen aan zijn dochter Nicole Loomans en haar man Enrico Fleuren. Meneer Loomans heeft nog steeds hart voor de zaak hebben, getuige de drie dagen per week die hij nog werkzaam is als keukenadviseur.

“Wij vinden dat het kopen van een keuken een feestje moet zijn” , zegt Enrico Fleuren vol overtuiging en enthousiasme.

“De klant staat bij ons centraal, daarom zijn we blij met de feedback op onze socials.
We streven naar perfectie en nemen de mening van de klant altijd als uitgangspunt.

Loomans Keukens gaat samen met u op zoek naar de keuken die perfect aansluit op uw levensstijl, uw interieur en uw wensen.

Samen met u kiezen we de keuken en apparaten die het beste bij u passen.

U mag tegenwoordig meer van een keuken verwachten dan alleen fraai design en moderne technieken!”

OP Z'N LOOMANS

Bij Loomans Keukens stoppen we pas wanneer u écht tevreden bent.

We beginnen met een ongedwongen gesprek. Daaruit filteren wij uw voorkeuren. Vervolgens gaan we naar de tekentafel en starten we met ontwerpen. Onze ontwerpen zijn speels, creatief, sjiek, modern, landelijk of juist heel commercieel.

Het komt weleens voor dat het nodig is dat op basis van ons ontwerp er een aantal aanpassingen nodig zijn aan de ruimte waar de keuken moet komen. Deze aanpassingen komen ALTIJD ten goede van het resultaat. Wanneer de aanpassingen zijn gedaan wordt uw nieuwe keuken geplaatst en kan u gaan genieten van de keuken van uw keuze.

Loomans Keukens heeft eigen specialisten om deze werkzaamheden perfekt uit te voeren.

Uiteraard gelden op al onze werkzaamheden het keurmerk van Uw KeukenSpeciaalzaak!

ONZE DIENSTEN

ONZE MERKEN

ZORGELOOS EEN KEUKEN KOPEN

Loomans Keukens is een persoonlijk familiebedrijf dat u op een ongedwongen manier ondersteunt om de keuken van uw dromen te ontwerpen én te installeren.

Wij zijn aangesloten bij de organisatie Uw KeukenSpeciaalzaak en dragen de service en garantie uit in een door hen speciaal ontwikkeld keurmerk.

Het keurmerk van Uw KeukenSpeciaalzaak geeft u de garantie van een goede aankoop. De showroom van Loomans Keukens wordt jaarlijks gekeurd op zes belangrijke punten. Alleen de meest betrouwbare keukenspeciaalzaken komen in aanmerking voor dit keurmerk. Iets waar u als klant van profiteert.

Samen zorgen we voor de beste oplossing!

KEURMERK

DOE HIER EEN VIRTUAL TOUR DOOR ONZE SHOWROOM

VUL UW GEGEVENS IN EN WIJ NEMEN SPOEDIG CONTACT MET U OP