GRIJS HOUT EILAND

MAT ZWARTE KEUKEN

DONKER HOUT EILAND

BLAUW WIT EILAND

ZWART GRIJS EILAND

WIT ZWART EILAND

GRATIS
KEUKENBOEK

Eerst nog inspiratie opdoen?

En wilt u zeker zijn dat u niets over het hoofd ziet bij de aanschaf van uw nieuwe keuken?

Bestel dan hier ons GRATIS rijk geïllustreerde keukenhandboek met meer dan 80 pagina’s vol nuttige informatie, inspiratie, trends, tips én ons eigen keukenmerk selectiv®.

 

IEDER ZIJN SMAAK

Een keukenstijl die past bij uw smaak. Waar begint u?
Naast de traditionele keukenstijlen zoals klassieke, landelijke, moderne, tijdloze en design keukens zijn er ook specifieke trendy keukenstijlen. Wat dacht u van een industriële, Scandinavische of minimalistische keukenstijl?

Om u een beetje op weg te helpen laten we u een selectie aan gerealiseerde projecten zien. Stuk voor stuk prachtige keukens gerealiseerd door Loomans Keukens. Staat de keujken van uw smaak er niet bij? Maak dan een afspraak en we gaan samen aan de slag. Bestel in ieder geval alvast ons GRATIS boek!

ZWART WIT EILAND

KOPER GROEN EILAND

GRIJS GROEN EILAND

GRIJS WIT EILAND

UNIEKE ONTWERPEN

Keukens zijn er in oneindig veel stijlen, vormen, materialen, kleuren en opstellingen. Hoe bijzonder of ‘gewoon’ uw wensen ook zijn, onze mensen ontwerpen altijd de keuken die voor 100% bij u past.

Iedere keuken is weer anders, althans wanneer er sprake is van maatwerk keukens. Een scheve muur zorgt al voor de nodige aanpassingen. Geen probleem voor Loomans Keukens!
 
Wil je eerst zelf een en ander ontdekken? Dat kan; bestel ons GRATIS boek of ONTWERP ZELF je eigen indeling.
 

Samen zorgen we voor de beste oplossing!

ZWART GLANS EILAND

ZELF ONTWERPEN?
DAT KAN!

Ga zelf aan de slag met uw ontwerp en maak alvast een eigen indeling.

Met ons online keukenontwerp programma kunt u zelf beginnen aan een schitterend 3D keukenontwerp. Al uw ideeën, schetsen en lijstjes komen echt tot leven en laten u zien hoe uw droomkeuken eruit kan zien. Het programma is eenvoudig in gebruik en geeft u volledige vrijheid.

Voer de afmetingen van uw keuken in, plaats kastjes, kookplaten, spoelbakken en meer, en zie als resultaat een fraai keukenontwerp.