LOOMANS KEUKENS, AL RUIM 50 JAAR EEN BEGRIP IN EINDHOVEN

UNIEKE ONTWERPEN

Keukens zijn er in oneindig veel stijlen, vormen, materialen, kleuren en opstellingen. Hoe bijzonder of ‘gewoon’ uw wensen ook zijn, onze mensen ontwerpen altijd de keuken die voor 100% bij u past.

Kennismaken – ideeën en wensen filteren – schetsen – bijschaven – ontwerpen.

Dat is de volgorde die Loomans Keukens hanteert.

Wanneer we na de ideeën-/schetsfase op bouwkundige vraagstukken stuiten, komen wij met onze gespecialiseerde adviseur kijken wat de mogelijkheden zijn. Dit kan betekenen dat er een compleet nieuw ontwerp op tafel komt. Geen enkel probleem voor Loomans Keukens.

Samen zorgen we voor de beste oplossing!

ZELF ONTWERPEN?
DAT KAN!

Ga zelf aan de slag met uw ontwerp en maak alvast een eigen indeling.

Met ons online keukenontwerp programma kunt u zelf beginnen aan een schitterend 3D keukenontwerp. Al uw ideeën, schetsen en lijstjes komen echt tot leven en laten u zien hoe uw droomkeuken eruit kan zien. Het programma is eenvoudig in gebruik en geeft u volledige vrijheid.

Voer de afmetingen van uw keuken in, plaats kastjes, kookplaten, spoelbakken en meer, en zie als resultaat een fraai keukenontwerp.

GRATIS
KEUKENBOEK

Eerst nog inspiratie opdoen? En wilt u zeker zijn dat u niets over het hoofd ziet bij de aanschaf van uw nieuwe keuken? Bestel dan hier ons GRATIS rijk geïllustreerde keukenhandboek met meer dan 80 pagina’s vol nuttige informatie, inspiratie, trends, tips én ons eigen keukenmerk selectiv®.

 

GEREALISEERDE
PROJECTEN

Op onze PROJECTENPAGINA’S ziet u de mooiste voorbeelden van door Loomans Keukens gerealiseerde keukens.

Kijk even binnen bij onze tevreden klanten!

 

UW KEUKEN
SPECIAAL ZAAK

Wij bewijzen keer op keer dat een speciaalzaak echt niet duurder hoeft te zijn.

Het predicaat ‘Speciaalzaak’ betekent niet direct dat onze ondernemers duurder zijn dan een gewone keukenwinkel of formuleketen.

 

VUL UW GEGEVENS IN EN WIJ NEMEN SPOEDIG CONTACT MET U OP